Blog

Zwanger Bootcamp

New new new new, per 1 januari 2023

Monique van Lunenburg van Mom en Mo geeft in Oirschot bootcamp lessen aan zwangere en bevallen vrouwen maar zij gaat er helaas mee stoppen per 31 december 2022. 

Wij vinden het erg belangrijk dat sporten op een verantwoordelijke manier wordt aangeboden aan zwangere en bevallen dames en geven daar ook veel aandacht aan in onze behandelingen. Om te zorgen dat de zwanger fit bootcamp in Oirschot blijft hebben wij besloten het stokje van Monique over te nemen.
Wist je dat sporten tijdens je zwangerschap de kans op complicaties tijdens de bevalling met 40% verminderd?

Zwanger bootcamp is een les voor dames die zwanger zijn en/of bevallen zijn

Met een groepje dames gaan we 1 uur buiten sporten onder begeleiding van een bekkenfysiotherapeut. Tijdens dat uur gaan we oefeningen doen om je sterk te houden tijdens de zwangerschap en sterk te maken na de bevalling. Als het flink regent kunnen we binnen de les voortzetten. 

Deelnemen kan vanaf een zwangerschap van 16 weken.  Na de bevalling kun je starten vanaf 6 weken tot  9 maanden na de bevalling
Twijfel je of je na de bevalling kan deelnemen door klachten of door een zware bevalling? Maak dan een afspraak voor de bekken(bodem)check bij ons in de praktijk! Naast het sporten bieden we informatie aan over de zwangerschap en de bevalling. 

Waar en wanneer?

De lessen zijn op dinsdagavond van 19.00 tot 19.15 informatie en van 19.15 - 20.15u start de bootcamp vanaf de ingang bij Fysiotherapie Marieke Meeuwis aan de Kapittelhof 23c in Oirschot.
De informatie vooraf aan de les gaat over de verandering in je lichaam tijdens de zwangerschap, de voorbereiding voor de bevalling en over de bevalling zelf. 

Zwangerbootcamp met informatie: 10 lessen van 5 kwartier € 175,- (10 ritten kaart)
Zwangerbootcamp zonder informatie: Ben je al een keer bevallen en is de voorafgaande informatie niet nodig € 150,- (10 ritten kaart)
Na de bevalling:  € 80,-  (5 ritten kaart)  of  € 150,- (10 ritten kaart) en een proefles is gratis
Rittenkaarten die niet opgaan tijdens de zwangerschap kunnen na de bevalling worden ingezet ze zijn 9 maanden geldig. 

Interesse ?

Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar m.meeuwis@fysiomeeuwis.nl  Onder vermelding van; deelname aan Zwanger Bootcamp. U ontvangt dan een reactie van ons.  Heb je toch nog vragen? Mail dan naar m.meeuwis@fysiomeeuwis.nl en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook volgen op instagram; zwangerbootcampbsb

Onze missie is om zoveel mogelijk zwangeren en bevallen vrouwen (preventief) te informeren om de kans op klachten op korte en lange termijn te verminderen.