Blog

Zwanger Bootcamp

New new new new, per 1 januari 2023

Monique van Lunenburg van Mom en Mo geeft in Oirschot bootcamp lessen aan zwangere en bevallen vrouwen maar zij gaat er helaas mee stoppen per 31 december 2022. 

Wij vinden het erg belangrijk dat sporten op een verantwoordelijke manier wordt aangeboden aan zwangere en bevallen dames en geven daar ook veel aandacht aan in onze behandelingen. Om te zorgen dat de bootcamp in Oirschot blijft hebben wij besloten het stokje van Monique over te nemen.
Wist je dat sporten tijdens je zwangerschap de kans op complicaties tijdens de bevalling met 40% verminderd?

Zwanger bootcamp is een bootcamp les voor dames die zwanger zijn en/of bevallen zijn

Met een groepje dames gaan we 1 uur buiten sporten. Tijdens dat uur gaan we oefeningen doen om je sterk te houden tijdens de zwangerschap en sterk te maken na de bevalling. Als het flink regent kunnen we binnen de les voortzetten. 

Deelnemen kan vanaf een zwangerschap van 16 weken.  Na de bevalling kun je starten vanaf 6 weken tot  9 maanden na de bevalling
Twijfel je of je na de bevalling kan deelnemen door klachten of door een zware bevalling? Maak dan een afspraak voor de bekken(bodem)check bij ons in de praktijk! Naast het sporten bieden we informatie aan over de zwangerschap en de bevalling. 

Waar en wanneer?

De lessen zijn op dinsdagavond van 19.00-20.15u en zullen starten vanaf de ingang bij Fysiotherapie Marieke Meeuwis aan de Kapittelhof 23c in Oirschot.
Het eerste kwartier van de les bestaat uit informatie en aansluitend is de bootcamp.

Zwangerbootcamp met informatie: 10 lessen van 5 kwartier € 150,- (10 ritten kaart)
Zwangerbootcamp zonder informatie: Ben je al een keer bevallen en is de voorafgaande informatie niet nodig € 120,- (10 ritten kaart)
Na de bevalling:  € 75,-  (5 ritten kaart)  of  € 120,- (10 ritten kaart)
Rittenkaarten die niet opgaan tijdens de zwangerschap kunnen na de bevalling worden ingezet.

Interesse ?

Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar m.meeuwis@fysiomeeuwis.nl  Onder vermelding van; deelname aan Zwanger Bootcamp. U ontvangt dan een reactie van ons.  Heb je toch nog vragen? Mail dan naar m.meeuwis@fysiomeeuwis.nl en wij nemen contact met u op. 

Onze missie is om zoveel mogelijk zwangeren en bevallen vrouwen (preventief) te informeren om de kans op klachten op korte en lange termijn te verminderen.